Terugblik: FC Twente boekt eenvoudige zege op Sparta Rotterdam

FC Twente neemt het zaterdagavond in de eredivisie op tegen Sparta Rotterdam. In het seizoen 2016-2017 kenden de Tukkers weinig problemen met de Rotterdamse tegenstander.

Al in de veertiende minuut zette Hakim Ziyech FC Twente op voorsprong. Na ruim een halfuur spelen tekende Yaw Yeboah na een snelle aanval voor de verdubbelingstreffer. FC Twente ging bij een 2-0 voorsprong de rust in.

In de tweede helft kregen de Spartanen een penalty toen doelman Nick Marsman zijn tegenstander neerhaalde binnen de zestien. De strafschop werd benut door Loris Brogno, die Sparta terug in de wedstrijd schoot. Slechts vijf minuten later bepaalde Ziyech de eindstand echter op 3-1.