Twente Insite

FC Twente Nieuws

Thomas Lam sluit WK-kwalificatie af met gelijkspel tegen Turkije

Thomas Lam sluit WK-kwalificatie af met gelijkspel tegen Turkije

FC Twente verdediger Thomas Lam kwam maandagavond in actie voor Finland tijdens de laatste WK-kwalificatiewedstrijd voor het WK in Rusland. Afgelopen vrijdag zat Lam nog 90 minuten op de bank toen Finland met 1-1 gelijkspeelde tegen Kroatië. Maandagavond mocht hij starten in de basis in de thuiswedstrijd tegen Turkije.

Net als tegen Kroatië eindigde ook het duel tegen Turkije in een gelijkspel. Echter werd en nu twee keer gescoord door beide partijen. Lam speelde de wedstrijd niet uit. Hij werd in de 86e minuut gewisseld. Finland eindigde op de één na laatste plek in de kwalificatie poule. IJsland was de grootste verrassing en gaat als poulewinnaar naar het WK. Kroatie eindigde op een tweede plek en zal deel moeten nemen aan de play-offs.

Het WK in Rusland wordt volgend jaar gehouden van 14 juni tot en met 15 juli. In totaal zullen 32 landen strijden om de wereldbeker. Het WK in Rusland in de 21e editie en zal worden gespeeld in 12 verschillende stadions. De finale wordt gespeeld op zondag 15 juni in het Olympisch Stadium Loezjniki in Moskou. De aftrap is om 17:00 uur Nederlandse tijd.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op