Throwback Thursday: Inefficiënt FC Twente wint op bezoek in Venlo

FC Twente speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. De Tukkers staan op de zesde plek in het klassement en de Venloërs staan op de vijftiende plek. Beide ploegen stonden op 11 maart 2008 ook tegenover elkaar.

In de achttiende minuut kwam FC Twente op voorsprong. Jeroen Heubach legde de bal vanaf een corner op het hoofd van Douglas en de Braziliaan knikte de 1-0 binnen. In de tweede helft kreeg FC Twente veel mogelijkheden op de voorsprong uit de breiden, maar onder andere Youssouf Hersi en Romano Denneboom slaagden er niet in om de bal langs doelman Kevin Begois te krijgen.

In de 77e minuut was het alsnog raak. Blaise N'Kufo probeerde om de keeper heen te gaan, maar werd gestuit. Hersi pikte de rebound op en werkte de 2-0 binnen. FC Twente gaf de wedstrijd niet meer uit handen en trok de 2-0 over de streep.