Transfernieuws

Streuer wil spelers niet zomaar verkopen: "Dan houdt het op"

Streuer wil spelers niet zomaar verkopen: "Dan houdt het op"

FC Twente gaat een drukke transferzomer tegemoet. De verkoop van Ramiz Zerrouki aan Feyenoord is al in kannen en kruiken, maar de club moet ook rekening houden met interesse in spelers als Lars Unnerstall, Joshua Brenet, Mees Hilgers, Gijs Smal en Václav Cerny. Daarnaast zijn er nog enkele aflopende contracten en moeten er een bult nieuwe spelers worden gehaald.

Gelukkig voor FC Twente is Jan Streuer er in ieder geval tot 1 september om de nieuwe technisch directeur Arnold Bruggink een handje te helpen. Dit zal nodig zijn, want er gaat veel gebeuren. Zo gaat Joshua Brenet waarschijnlijk verkocht worden. "Hij wil een stap zetten, we hebben verleden jaar met hem afgesproken dat we daarbij meewerken", vertelt Streuer in gesprek met Voetbal International.

Streuer geeft aan dat het hem niets zal verbazen als er clubs gaan komen voor bijvoorbeeld Mees Hilgers en Václav Cerny. FC Twente gaat echter niet zomaar spelers van de hand doen. "We wachten rustig af en denken mee met jongens. Maar iets moet ook voor ons interessant zijn, anders houdt het op. FC Twente moet een goed team blijven. Dat je niet terugvalt naar de achtste of negende plek", besluit Streuer.

Eén speler is in ieder geval al verkocht. Onlangs werd bekend dat Zerrouki naar Feyenoord vertrekt. De Rotterdammers wilden de 24-jarige middenvelder tijdens de afgelopen twee transferperiodes al inlijven, maar slaagden hier telkens niet. Nu betaalde Feyenoord toch genoeg om Zerrouki naar De Kuip te krijgen: Streuer was tevreden met een bedrag van naar verluidt meer dan zeven miljoen euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties