Transfers

DEADLINEDAY LIVE | PSG en Chelsea vlak voor sluiten deadlineday akkoord over Ziyech

DEADLINEDAY LIVE | PSG en Chelsea vlak voor sluiten deadlineday akkoord over Ziyech

Vandaag is het deadlineday, de laatste dag waarop de clubs speler mogen transfereren. Gaat er bij FC Twente nog wat gebeuren? Die kans is aanwezig, want Feyenoord zou een ultiem bod klaar hebben liggen voor Ramiz Zerrouki. En gaat de club toch nog een opvolger halen voor de naar Norwich City teruggekeerde huurling Christos Tzolis? Misidjan is op dit moment de enige linksbuiten in de selectie van de Tukkers.

Discussieer onder het artikel met je medesupporters over de ontwikkelingen op deadlineday.

23:00 uur: Paris Saint-Germain en Chelsea FC akkoord over Ziyech

Vlak voor het sluiten van de transferwindow hebben Paris Saint-Germain en Chelsea FC een akkoord bereikt over Hakim Ziyech. De oud-speler van FC Twente zal worden verhuurd tot het einde van het seizoen zonder optie tot koop. Ook onder andere AC Milan, AS Roma en RB Leipzig waren geinteresseerd.

16:50 uur: Brenet cryptisch: Net als Zerrouki zandlopertje op Instagram

Toen Feyenoord eerder deze maand heel graag Ramiz Zerrouki wilde inlijven, maar FC Twente niet instemde, maakte Zerrouki via een Instagram Story duidelijk dat hij een overstap wel zag zitten. Hij plaatste een foto van hem in een duel tegen Feyenoord op zijn Story en zette er een zandlopertje bij. Nu Zerrouki weer in verband wordt gebracht met een transfer naar Feyenoord en Joshua Brenet in verband wordt gebracht met een overstap naar Fulham, heeft Brenet hetzelfde gedaan als Zerrouki. Op de Instagram van de rechtsback is nu een foto met Zerrouki en een zandlopertje te zien.

Of Brenet de lolbroek heeft aangetrokken en het een grapje is refererend aan de eerdere post van Zerrouki of dat het serieus is, is niet bekend. Jan Streuer heeft in ieder geval al laten weten dat het tweetal niet vertrekt (lees onder de afbeelding verder).

DEADLINEDAY LIVE | PSG en Chelsea vlak voor sluiten deadlineday akkoord over Ziyech

14:10 uur: Streuer laat Zerrouki niet gaan, ook Brenet blijft

FC Twente laat Zerrouki niet gaan ondanks verhoogd bod. Ook Brenet gaat niet weg. Streuer laat weten niets te hebben gehoord van Fulham, in tegenstelling tot de berichten uit Engeland. Later meer.

14:05 uur: Thijs van Leeuwen naar Top Oss, contract Everink ontbonden

Thijs van Leeuwen vertrekt naar Top Oss. FC Twente heeft hem transfervrij laten gaan. Dit geldt ook voor Luca Everink. Het contract van de rechtsback is ontbonden. In tegenstelling tot de berichtgeving van Leon ten Voorde tekent Everink niet bij dezelfde club als Van Leeuwen. Hij heeft nog geen nieuwe club gevonden.

13:35 uur: Fulham gaat opnieuw een poging wagen voor Brenet

In Engeland worden de geruchten steeds sterker dat Fulham alsnog een poging gaat wagen om Brenet los te weken bij FC Twente. Het wordt onder andere genoemd door het doorgaans betrouwbare The Athletic. De gesprekken met de Portugees Soares lijken opnieuw vast te zijn gelopen. De speler van Arsenal eist naar verluidt een te hoog salaris. De club zal met een heel goed bod moeten komen om Streuer te overtuigen de back nu wel te verkopen.

12:30 uur: FC Twente wil Zerrouki alleen laten gaan bij een extreem bod

1908 komt weer met nieuws rondom Ramiz Zerrouki. Volgens het medium is Feyenoord te laat en wil FC Twente Zerrouki alleen laten gaan bij een extreem bod van meer dan tien miljoen euro. Dat geld heeft Feyenoord momenteel niet. Het zou alleen mogelijk zijn met voorfinanciering. Jan Streuer, de technisch directeur van FC Twente, zal naar verluidt later vandaag met een reactie komen omtrent Zerrouki.

9:20 uur: Feyenoord heeft nog geen bod uitgebracht op Zerrouki

Feyenoord heeft nog geen bod uitgebracht op Ramiz Zerrouki. Dit melden bronnen aan 1908. Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is de koploper bezig met het voorbereiden van een bod van 8 miljoen euro op de Algerijns international. Streuer heeft al laten weten rond het middaguur met een reactie te komen op de geruchten.

8:45 uur: Everink en Van Leeuwen verlaten FC Twente

Vandaag vertrekken er nog twee spelers bij FC Twente. Luca Everink en Thijs van Leeuwen gaan aan de slag in de Keuken Kampioen Divisie. Ze gaan tekenen bij een Brabantse club. Welke wordt pas bekend als alle formaliteiten zijn afgerond. Het gaat om een definitief vertrek bij de club uit Enschede. Lees hier meer...

7:45 uur: Streuer komt met reactie op hernieuwde interesse Zerrouki

Jan Streuer heeft aangegeven rond het middaguur met een reactie te komen op de hernieuwde interesse van Feyenoord in Zerrouki. De Rotterdammers willen met een bod van 8 miljoen euro proberen aan tafel te komen bij de TD van FC Twente. Wordt dit het niet te weigeren bod of houdt Streuer de boot af? Lees hier meer...

Ziyech op weg naar Paris Saint-Germain

Hakim Ziyech lijkt op weg naar de franse topclub Paris Saint-Germain. Het zou gaan om een huurconstructie. Helaas levert dit FC Twente geen geld op. Hier is pas sprake van als hij definitief wordt verkocht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties