Transfers

Interesse Ajax, PSV en Feyenoord voor Hilgers vindt FC Twente niet erg

Interesse Ajax, PSV en Feyenoord voor Hilgers vindt FC Twente niet erg

Maandag werd bekend dat naast Feyenoord ook Ajax Mees Hilgers hoog op het lijstje heeft staan. Het nieuws kwam een dag na de wedstrijd tegen FC Utrecht waarin Hilgers een goede pot speelde en daarnaast ook nog een Zidane-actie uit de hoge hoed toverde. De supporters mogen nog enkele maanden van hem genieten en dan zal hij FC Twente verlaten.

FC Twente heeft geprobeerd het contract met Hilgers open te breken en te verlengen, maar dit gebeurde pas nadat Feyenoord iets meer dan een jaar geleden haar interesse kenbaar had gemaakt." Streuer is heel lang bezig geweest om het contract van Hilgers open te breken, maar die besprekingen hebben tot niets geleid", meldt clubwatcher Leon ten Voorde in de Tubantia.

"Daarmee lijkt de zelf opgeleide speler aan te willen sturen op een volgende stap in zijn loopbaan, aangezien FC Twente het zich niet kan permitteren om hem voor niets de deur uit te laten gaan. De kans dat hij in de zomer vertrekt als hij niet alsnog ingaat op de nieuwe aanbieding, is dan ook levensgroot."

Hilgers heeft een aflopend contract, maar FC Twente heeft een optie deze te verlengen tot medio 2024. De club zal er alles aan doen om een transfervrij vertrek te voorkomen waardoor er geen andere optie is om Hilgers komende zomer te verkopen. Een transfer deze winter is echter niet aan de orde. Streuer wil de selectie compleet houden tenzij er astronomische bedragen op tafel komen.

"Na dit seizoen is de uitgangspositie van de Enschedeërs en de speler anders. Dat Hilgers nu met meerdere clubs in verband wordt gebracht, zullen ze bij FC Twente niet erg vinden met het oog op de vraagprijs. Als het aan Streuer ligt, moeten geïnteresseerden alleen nog even enkele maanden geduld hebben", besluit Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties