Transfers

PSV lijkt af te haken voor Driouech en brengt bod uit op linksbuiten Saito

PSV lijkt af te haken voor Driouech en brengt bod uit op linksbuiten Saito

Hoewel FC Twente met Sayfallah Ltaief al een linksbuiten heeft gepresenteerd, is de kans zeer aannemelijk dat er nog een tweede linksbuiten aan de selectie wordt toegevoegd. Een speler die al geruime tijd hoog op het lijstje staat bij FC Twente is Couhaib Driouech. Afgelopen winter leek hij op weg naar PSV, maar op het laatste moment trok Excelsior zich terug. PSV is nog altijd geïnteresseerd, maar lijkt nu door te schakelen.

Het gaat opnieuw om een speler die ook bij FC Twente in beeld is: Koki Saito. De aanvaller wordt dit seizoen voor het tweede jaar op rij gehuurd van SK Lommel dat onderdeel is van de City Football Group. Volgens RTV Rijnmond heeft PSV een eerste bod gedaan en dat betekent dat de interesse zeer serieus is. Of dit betekent dat de kersverse kampioen definitief is afgehaakt voor Driouech is nog niet bekend.

Driouech wordt ook serieus gevolgd door Royal Antwerp FC uit België. De ploeg kampt echter met financiële uitdagingen omdat de club een beetje boven haar stand heeft geleefd. De club zoekt een opvolger voor de vertrekkende Chidera Ejuke die werd gehuurd van CSKA Moskou. Toch hoopt een deel van de Twente-supporters dat Driouech alsnog naar Enschede komt.

Die hoop werd woensdagavond aangewakkerd na een interview van de aanvaller na de met 1-2 gewonnen play-off-wedstrijd op ADO Den Haag. Toen hij werd geconfronteerd met de interesse van FC Twente begon hij zenuwachtig te lachen en kon hij de juiste woorden niet vinden. Hoewel Bruggink Driouech een interessante speler vindt, zal er een grens zijn aan wat hij kan investeren. Een dag na het binnenhalen van de derde plek waarschuwde Jan Streuer al dat FC Twente geen spelers aan kan trekken van vier miljoen euro. Dit is naar verluidt de vraagprijs van Excelsior. Volgens CsiSports is de ETV (Estimated Transfer Value) van Driouech 3,1 miljoen euro. Oftewel de huidige transferwaarde van de linksbuiten.

Poll

Hoop jij op de komst van Driouech?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties