Transfers

Salah-Eddine wil volgend seizoen 100% gaan voor concurrentiestrijd bij Ajax

Salah-Eddine wil volgend seizoen 100% gaan voor concurrentiestrijd bij Ajax

Anass Salah-Eddine valt de laatste tijd op met zijn fantastische spel. Dankzij zijn goede prestaties liet technisch directeur Jan Streuer al weten dat FC Twente onderzoek ging doen naar de mogelijkheden om Salah-Eddine nog een seizoen te behouden. Eerder gaf de jonge linkspoot aan dat hij hoopte dat hij nog een seizoen in Enschede zou voetballen. Nu geeft hij echter aan dat hij graag voor zijn kans bij Ajax wil gaan.

Is Salah-Eddine klaar voor de concurrentie bij Ajax? "100%", stelt hij in gesprek met ESPN. "Ze hebben een nieuwe linksback gehaald en ze hebben jongens uit de jeugd. Daarom wilde ik elders minuten gaan maken om mezelf te laten zien aan Ajax en aan Nederland. Ik heb dat tot nu toe goed gedaan, maar het seizoen is nog niet klaar."

"Ik moet nog met Ajax overleggen. Het is kijken wat zij willen en anders is het gewoon de concurrentiestrijd aangaan", aldus Salah-Eddine. Zijn doel is dus gewoon om volgend seizoen de nieuwe linksback van Ajax te worden. "Ja", is de 21-jarige Amsterdammer stellig.

Ajax heeft met Owen Wijndal een linksback in huis die normaalgesproken gewoon basisklant is. Hij beleeft echter geen goed seizoen en krijgt veel kritiek. Wellicht zou Salah-Eddine dus een goede kans maken bij Ajax. Als de Amsterdamse club hem een kans wil geven, heeft FC Twente dus pech en zal hij niet terugkeren in Enschede. Dat terwijl de Tukkers hem goed zouden kunnen gebruiken met het verwachte vertrek van linksback Gijs Smal en middenvelder Ramiz Zerrouki.

Dit interview werd gegeven na de oefeninterland tussen Jong Oranje en Jong Noorwegen. Daarin maakte Anass Salah-Eddine, die voor het eerst werd opgeroepen, gelijk zijn debuut. Hij mocht zelfs meteen in de basis beginnen. In de 3-0 overwinning gaf hij ook nog eens een assist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties