Transfers

Telegraaf: Misidjan weigert bod FC Twente en gaat de club transfervrij verlaten

Telegraaf: Misidjan weigert bod FC Twente en gaat de club transfervrij verlaten

Medio 2021 nam FC Twente Virgil Misidjan transfervrij over van PEC Zwolle. Destijds tekende de linksbuiten een contract voor twee jaar in Enschede. Dat betekent dat de verbintenis na dit seizoen afloopt. FC Twente wil graag verlengen met Misidjan, maar de onderhandelingen verlopen stroef.

Misidjan gaf zelf onlangs aan dat hij na dit seizoen gaat kijken wat hij gaat doen, maar volgens De Telegraaf is hij er al uit. De krant meldt dat de 29-jarige aanvaller zijn aflopende contract in De Grolsch Veste niet gaat verlengen.

Als Misidjan zou vertrekken, dan blijft er geen linksbuiten meer over in de eerste selectie van FC Twente en zal de club op zoek moeten naar twee nieuwe linkervleugelaanvallers. Wellicht is Ruben van Bommel de eerste. De achttienjarige aanvaller heeft na de play-offs wedstrijd tussen NAC Breda en zijn club MVV Maastricht laten weten dat hij een transfer gaat maken naar de eredivisie en dat op korte termijn bekend zal worden om welke club het gaat. Daar is publiekelijk nog niks over bekend.

Misidjan heeft de afgelopen twee seizoenen een sterke ontwikkeling doorgemaakt. In zijn eerste seizoen in Enschede zag iedereen dat het een goede speler was, maar schortte het nog aan een aantal dingen. Zo was er kritiek op het gebrek aan meeverdedigen en rendement van de linksbuiten. Deze punten wist hij te verbeteren, waardoor hij dit seizoen al snel een vaste basisplaats veroverde.

Misidjan had aan het begin van het seizoen concurrentie van huurling Christos Tzolis, maar de Griek raakte in oktober geblesseerd aan zijn knie en keerde toen hij weer fit was terug naar Norwich City. Mee daardoor heeft Misidjan nagenoeg het hele seizoen in de basis gestaan. Tot dusver is hij in dertig wedstrijden goed geweest voor acht doelpunten en vier assists.

In januari wilde het Bulgaarse Ludogorets Razgrad, de club waar Misidjan in het verleden al vijf jaar speelde, hem graag overnemen van FC Twente, maar technisch directeur Jan Streuer ging niet akkoord met de 'goede aanbieding'. Dan bleef er namelijk helemaal geen linksbuiten meer over. Nu lijkt het erop dat Misidjan transfervrij zal vertrekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties