Transfers

Vraagprijs Ugalde nog aantal miljoenen hoger dan verwacht

Vraagprijs Ugalde nog aantal miljoenen hoger dan verwacht

FC Twente wil Manfred Ugalde graag overnemen van City Football Group. De 21-jarige spits maakte sinds zijn absolute doorbraak in maart maar liefst zeven doelpunten in negen wedstrijden. Ook de supporters van FC Twente zien de Costa Ricaan graag in Enschede bleven. Het lijkt echter een lastig verhaal te worden.

City Football Group, dat Ugalde tot medio 2025 onder contract heeft staan, zou volgens clubwatcher Tijmen van Wissing vijf miljoen euro vragen voor Ugalde. Kevin Jiménez, een Costa Ricaanse journalist die vorig jaar ook al veel nieuws wist te melden over een nieuwe huurperiode van Ugalde naar FC Twente, weet echter dat het gaat om een nog hoger bedrag. City Football Group zou maar liefst zeven miljoen euro vragen.

Hij meldt ook dat onderhandelingen gaande zijn. Het was al bekend dat het management van Ugalde op dit moment in Nederland is om te praten over een transfer naar FC Twente. Met een vraagprijs van zeven miljoen euro bovenop het hoge salaris van minimaal 422.000 euro dat de club aan Ugalde moet betalen omdat hij uit een niet-EU-land komt, lijkt het echter een lastig verhaal te worden. Technisch directeur Jan Streuer liet onlangs weten dat hij hoopt tot een inventieve oplossing te komen om de transfer door te kunnen laten gaan. Met een vraagprijs van zeven miljoen euro lijkt zelfs dat echter te moeilijk.

Vertaling Tweet Jiménez: Nederlandse media hebben later weten dat als Twente Manfred Ugalde wil kopen, ze een bod moeten doen van ruim vijf miljoen euro. Exclusief: volgens mijn bronnen vraagt City Football Group zo'n 7 miljoen euro. De onderhandelingen lopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties