Ünal basisklant bij Turkse overwinning in oefenwedstrijd

Enes Ünal speelde vandaag in de basis bij de nationale ploeg van Turkije. De Turken namen het op tegen Moldavië in een vriendschappelijk duel. De ploeg van bondscoach Fatih Terim kwam na een kwartier al tot scoren. In de 25e minuut was de wedstrijd al beslist toen de Turken hun tweede doelpunt maakten.[google]

De jonge spits van FC Twente werd een kwartier voor tijd gewisseld bij een 3-0 voorsprong. De centrum spits heeft nu vier WK-kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het nationale team. Ünal wist geen doelpunt te maken. Ook Deniz Türüc maakte minuten voor de Turken, hij viel in de 65e minuut in.

De negentienjarige spits kwam bij de jeugd regelmatig tot scoren. Hij wordt gezien als één van de grootste Turkse talenten van dit moment.