Update: KNVB prikt nieuwe datum restant wedstrijd Jong Twente

Maandagavond speelde Jong FC Twente zijn wedstrijd tegen Jong de Graafchap, maar na 64 minuten werd de wedstrijd gestaakt. Inmiddels heeft de KNVB een nieuwe datum bekend gemaakt waarin ze de wedstrijd gaan uitspelen. [google]

In Doetinchem kwam Jong FC Twente in de 15e minuut al op een 1-0 achterstand door een doelpunt van van der Meij. Met deze stand gingen zij ook de rust in. Gedurende de tweede helft merkte men de opkomende mist en legde de scheidsrechter Dieperink het spel stil in de 64ste minuut. Uiteindelijk heeft men besloten de wedstrijd te staken.

Opstelling Jong Twente: Plattel, Ntuli, Andersen, Mbikulu, Jensen, Van der Heyden (60’ Soumaoro), Schmidt, Hölscher, De Jager, Eghan, Swieter.

Zojuist heeft de KVNVB bekend gemaakt dat het duel op maandag 26 oktober wordt uitgespeeld.