Twente Insite

FC Twente Nieuws

Vak P blikt vooruit op bodemprocedure aanstaande donderdag: “En dat voor 11 kloten grammetjes”

Vak P blikt vooruit op bodemprocedure aanstaande donderdag: “En dat voor 11 kloten grammetjes”

Aanstaande donderdag is een speciale dag voor supportersvereniging Vak P. Op die dag dient de bodemprocedure waarbij de sluiting van het supportershome al worden aangevochten. Vak P bericht haar leden via Facebook als volgt:

Je zou het in deze roerige tijd rondom de club bijna vergeten, maar aanstaande donderdag dient de bodemprocedure van Vak-P in Zwolle naar aanleiding van de ‘spectaculaire’ inval in ons supportershome van 6 april vorig jaar.

De bodemprocedure zou aanvankelijk op 3 april dit jaar zijn, maar werd zonder duidelijke opgave van reden verplaatst naar 14 juni.

Een dicht supportershome is toch echt een groot gemis, en ook voor komend seizoen wil onze burgervader het home gesloten houden. In het afgelopen seizoen heeft dit directe invloed op de sfeer op de tribunes gehad met een sportief dieptepunt als gevolg.

Wij waren en zijn het nog steeds niet eens met de manier waarop dit is gegaan, de consequenties die het heeft gehad en de acties gericht tegen ons als bestuursleden.

Er is aantoonbaar gelogen, betrokken mensen moesten hun mond houden, en werkelijk alles werd uit de kast gehaald om deze blunder ‘recht’ te praten.

Even een feit, want wij houden het graag bij feiten, de totale advocaat kosten voor de gemeente bedragen al ruim 20.000 Euro. Betaald door uw en onze belastingcenten. En dat voor 11 kloten grammetjes die niet aan de vereniging of aan de bestuursleden te linken zijn.

Wij weten niet wat het ons gaat brengen, maar 1 ding weten we wel. Wij zijn alle afspraken nagekomen, zijn geen gesprek uit de weg gegaan en hebben de nodige oplossingen voorgedragen.

Wat de uitslag ook gaat worden, meer hadden en hebben wij niet kunnen doen om het home op een fatsoenlijke manier weer open te krijgen.

Vak P


1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
jan Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jan
Gast
jan

als je in elke willekeurige kroeg in het weekend een controle houdt vind je een veelvoud van die schamele 11 gram . Dit was 1 van de vele blunders die de burgemeester van Enschede op zijn konto heeft. In een ander geval heeft hij mij ook als eens door indoctrinatie en bang makerij geprobeerd de mond te snoeren