VAN BINNENUIT: FC Twente boekt ruime overwinning op Fortuna Düsseldorf

FC Twente ging afgelopen week op trainingskamp in Duitsland. Tijdens het trainingskamp werd een oefenwedstrijd afgewerkt. Fortuna Düsseldorf werd na een 1-0 achterstand met 5-1 verslagen door goals van Cerny, Rots (2x), Staring en Vlap. De wedstrijd bestond uit twee helften van drie kwartier, met daartussen een blok van vijftien minuten.

FC Twente heeft de 'Van Binnenuit' van de oefenwedstrijd online gezet op haar YouTube-kanaal. In de video zien we de spelers van FC Twente aankomen bij het Paul-Janes-Stadion in Düsseldorf. Na een warming-up worden er 45 minuten gespeeld. Na de rust van een kwartier speelde het elftal dat in de eerste helft ook speelde nog eens vijftien minuten. Tijdens dit blok maakten de overige spelers zich klaar voor het laatste blok van 45 minuten. De wedstrijd werd afgesloten met een ruime overwinning: 5-1.