Van Binnenuit: FC Twente wint en zet ongeslagen reeks voort

FC Twente heeft zaterdag een extra wedstrijd toegevoegd aan de ongeslagen reeks. In de competitie heeft de ploeg van Ron Jans als zes wedstrijden op rij niet meer verloren. Reken je de beker mee dan is deze reeks zelfs zeven wedstrijden. Zes keer werd er gewonnen en slechts één keer gelijkgespeeld.

Na de 120 minuten tegen Feyenoord besloot Jans een viertal spelers te sparen. Hilgers, Oosterwolde, Rots en Van Wolfswinkel mochten plaatsnemen op de bank en werden vervangen door Pleguezuelo, Smal, Limnios en Ugalde.

De invaller deden het naar behoren want met rust stond er 0-2 op het scorebord door doelpunten van de invallers Limnios en Ugalde. In de tweede helft was het Misidjan die de 3-0 scoorde tegen zijn oud-werkgever. Vlak voor tijd moest FC Twente ook de 4-0 maken, maar in plaats daarvan scoorde PEC Zwolle op fraaie wijze de 3-1. Het zorgde voor een doodse sfeer in de kleedkamer, zo liet Jans na afloop weten.