Van der Heyden belangrijk voor Jong Oranje

Jong Oranje speelde vanavond de derde wedstrijd in het vriendschappelijke toernooi 'Festival International Espoirs de Toulon'. Tegen Qatar werd het 5-1 in het voordeel van de Nederlanders. In de basis startte FC Twente doelman Timo Plattel en in de 50e minuut mocht ook Jelle van der Heyden zijn opwachting maken. Hij was in de 74e minuut belangrijk met een assist op de 0-5 welke werd gescoord door Almere City FC spits Janssen. Ook de derde Tukker Peet Bijen mocht 25 minuten voor tijd invallen. [google]

Na drie wedstrijden staat Jong Oranje op een tweede plek met zes punten uit drie wedstrijden. Frankrijk is koploper met zes punten uit twee wedstrijden en is aanstaande donderdag tevens de laatste tegenstander in de poule. De nummer één en twee gaan door.