Aanstaande donderdag speelt FC Twente de return van de derde kwalificatieronde van de Conference League. Na de 3-1 overwinning op bezoek in Belgrado, wordt verwacht dat de Tukkers het voor eigen publiek in Enschede definitief af gaan maken. Om niet in de problemen te komen zal FC Twente beter voor de dag moeten komen dan afgelopen zondag.

FC Twente stapte weliswaar als winnaar van het veld, maar wist tot het winnende doelpunt geen enkele keer op doel te schieten. Vlak voor de goal was het Unnerstall die voorkwam dat de drie punten in Nijmegen bleven. De Duitse doelman was ook vorige week donderdag al belangrijk tegen FK Cukaricki dat de tweede helft de bovenliggende partij was.

De nederlaag tegen FC Twente heeft de Servische ploeg niet in de war gebracht. Zondag speelde de ploeg thuis tegen het nog ongeslagen FK Spartak Subotica en won deze wedstrijd met 2-0. Beide doelpunten vielen in de tweede helft en kwamen op naam van Badamosi en Tosic.

Door de overwinning is Cukaricki nu de nummer twee op de ranglijst en staat het nu in punten gelijk met koploper Rode Ster. Echter heeft de topclub een wedstrijd minder gespeeld, evenals de nummer drie Vojvodina dat volgt op twee punten.