De Oranje Leeuwinnen hebben zich in Portugal vanavond weer van hun beste kant laten zien. De dames wonnen met 2-3 van Denemarken en gaan met 6 uit 2 fier aan kop in Groep C.

[google]De regerend Europees kampioen keek na 19 minuten tegen een achterstand aan. Cheyenne van den Goorbergh van FC Twente Vrouwen maakte vanavond haar debuut trok de stand in minuut 31 alweer gelijk met een prachtig doelpunt. Bekijk het doelpunt onder dit bericht.

De Deense vrouwen kwamen drie minuten na de gelijkmaker alweer op voorsprong via Thogersen. Via Lieke Martens kwam de ploeg van Sarina Wiegman voor de tweede keer op gelijke hoogte. In de laatste minuut van de extra tijd scoorde prikte Simone Sorensen de bal in eigen doel waarmee ze de eindscore bepaalde.