Voetbalacademie

Nagel met Oranje Onder 16 naar Japan voor Dream Cup

Nagel met Oranje Onder 16 naar Japan voor Dream Cup

Benjamin Nagel gaat met Oranje Onder 16 mee naar Japan. De vijftienjarige middenvelder gaat daar proberen de Dream Cup te veroveren. In het J-Villa Stadion in Fukushima spelen Nederland, Japan, de Verenigde Staten en Nigeria over een kleine twee weken in een groep tegen elkaar om de Dream Cup. Toevallig genoeg deed Nagel eerder dit seizoen nog mee bij de Verenigde Staten Onder 16.

Nagel is geboren in het Amerikaanse Raleigh en mag dus ook uitkomen voor de Verenigde Staten. De aanvoerder van Oranje Onder 16 kreeg afgelopen november een uitnodiging om mee te gaan met VS Onder 16 en ging op deze uitnodiging in. Dit was de enige keer dat hij voor het elftal uitkwam. Normaal speelt hij gewoon in de jeugdelftallen van Nederland.

Nagel is nog maar vijftien jaar oud, maar heeft nu al een contract bij FC Twente. Hij wordt gezien als een van de grootste talenten van de FC Twente/Heracles Academie. De middenvelder heeft een contract tot medio 2026 in Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties