Nieuws

Voorbeschouwing FC Twente - Go Ahead Eagles 2013-2014

Voorbeschouwing FC Twente - Go Ahead Eagles 2013-2014

Vanavond staat voor het eerst in 18 jaar het competitietreffen tussen FC Twente en Go Ahead Eagles op het programma. Het laatste competitietreffen was op 29-10-1995 en werd gewonnen door FC Twente met 2-1. Doelpuntenmakers waren Michel Boerebach en Michael Mols. Voor de Eagles scoorde Dennis Hulshof die later zelf de overstap naar FC Twente maakte.

De bezoekers staan op een verdienstelijke 11e plek met 20 punten uit 16 duels, evenveel als PSV. De ploeg van trainer Foeke Booy komt met een goed gevoel richting Enschede. Vorige speelronde werd aartsrivaal PEC Zwolle in eigen huis met 4-1 van de mat geveegd. Eagles moet het vanavond doen zonder spits Kolder, hij kampt met een buikspierblessure. Daarnaast kan Booy niet beschikken over Kevin Spanjaard, Erik Cummins en Ruben Lucas.

FC Twente kan vanavond de koppositie weer overnemen van Vitesse. Bij winst komt het in punten gelijk maar heeft het een beter doelsaldo. Bij FC Twente ontbreken Quincy Promes en Wout Brama die beiden kampen met een blessure. Ook FC Twente zal met een goed gevoel de wedstrijd ingaan. De afgelopen drie wedstrijden werden allen winnend afgesloten waaronder de twee lastige uitwedstrijden bij AZ en Roda JC.

[google]

FC Twente zwaar favoriet bij Nederbet

FC Twente is volgens Nederbet zwaar favoriet voor de overwinning. Op dit moment hanteert de website de volgende quoteringen per ingezette euro: 1.20 voor een overwinning van FC Twente, 6.60 voor een gelijkspel en 14.00 voor een overwinning van Go Ahead Eagles. Wil jij ook een voorspelling wagen? Klik dan hier.

Voorspel de uitslag en win 50 Euro speeltegoed

Voor elke wedstrijd kan je op onze Facebook pagina de uitslag voorspellen. Heb je de uitslag goed dan heb je altijd prijs. De hoofdprijs is 50 Euro en de minimale prijs 10 Euro speeltegoed bij Nederbet. Om mee te dingen om de prijzen dien je wel ingeschreven te staan bij Nederbet. Dit is gratis en zonder enige verplichtingen. Om je direct in te schrijven, klik hier.

FC Twente - Go Ahead Eagles begint vanavond om 20.45 uur.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties