Twente Insite

FC Twente Nieuws

Vriendenkring zoekt deelnemers voor NK FC Twente kennis

Vriendenkring zoekt deelnemers voor NK FC Twente kennis

Op 8 juli organiseert FC Twente haar jaarlijkse Open Dag. Deze dag trekt altijd tienduizenden bezoekers en de club hoopt ook dit jaar weer veel bezoekers te mogen verwelkomen. Net als afgelopen jaar zal er wederom een Nederlands Kampioenschap FC Twente kennis op het programma staan.

“Wie weet het meest over FC Twente, kent opstellingen en uitslagen uit het hoofd en weet moeiteloos gebeurtenissen en data aan elkaar te koppelen?”, zo valt te lezen op de Facebook-pagina van de Vriendenkring FC Twente. “We spelen drie voorrondes, met daarna een grote zinderende finale waarbij niet alleen mooie prijzen op het spel staan voor de beste drie, maar waar de winnaar zich ook een jaar lang grootste FC Twente kenner van Nederland mag noemen. Wordt Charles de Jong opnieuw kampioen of weet een van de uitdagers hem te verslaan?”

“Natuurlijk zorgen wij voor een geweldige quizmaster en misschien zetten we zelfs de video-referee nog in!”, vervolgt men. “De tijden: 12.00 eerste kwalificatieronde, 12.45 tweede kwalificatieronde, 13.30 derde kwalificatieronde. Om 14.00 is er een ronde speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar. Om 14.30 volgt de grote finale. Omdat we maar een beperkt aantal deelnemers kunnen laten meedoen en we opnieuw grote animo verwachten is het verstandig om je zo snel mogelijk in te schrijven als deelnemer”, besluit men.

Opgave kan via deze link onder vermelding van scc en/of Vriendenkring lidmaatschapnummer.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op