Zschusschen belangrijk bij zege Jong FC Twente

Jong FC Twente heeft de 3-0 zege tegen Telstar een prima vervolg gegeven. In de eigen Grolsch Veste versloeg het team van Jan Zoutman Fortuna Sittard met 3-2. De grote man bij Jong FC Twente was Felitciano Zschusschen, hij maakte twee doelpunten. Door deze zege haakt Jong FC Twente aan bij de middenmoot van de Jupiler League.

[google]Jong FC Twente kwam al snel in de wedstrijd op voorsprong dankzij een doelpunt van Felitciano Zschusschen na tien minuten. Deze voorsprong bleef niet lang staan want nog geen twee minuten later wisten de Limburgers alweer gelijk te maken door een doelpunt van Patrick Amoah. Dit was tevens de ruststand.

Na rust bleven de twee ploegen aan elkaar gewaagd maar na rust kwamen de Tukkers toch weer op voorsprong. Tim Hölscher maakte twee minuten na rust de 2-1 voor Jong FC Twente waarna Felitciano Zschusshen uit een penalty zijn tweede van de middag maakte. Vlak voor tijd kwam Fortuna Sittard nog terug tot 3-2 door een doelpunt van Abdelaziz Khalouta. Na 71 minuten kreeg Dario Tanda een rode kaart omdat hij met gestrekt been een duel aan ging.