Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Als wij ons eigen spel kunnen spelen, stappen we met een overwinning van het veld”

“Als wij ons eigen spel kunnen spelen, stappen we met een overwinning van het veld”

Aankomende vrijdag speelt FC Twente Vrouwen op bezoek bij vv Alkmaar. De ploeg van trainer Tommy Stroot speelde tot dusver twee wedstrijden in het nieuwe kalenderjaar, welke met respectievelijk 0-6 en 2-1 gewonnen werden. De Tukkers staan momenteel bovenaan in de eredivisie, met een verschil van vier punten op runner-up Ajax.

“Het ging misschien wel wat moeizaam, we moesten er tegen PSV (2-1, red.) wel voor vechten”, vertelt doelvrouw Daphne van Domselaar op de officiële website van de club uit Enschede. “Het begin van de tweede helft kwamen we goed uit de kleedkamer en kwamen we snel op 2-1. Daarna zakten we ver terug. Toch hebben we weinig weggeven. Het is gewoon een prima resultaat en die krijgt nog wat meer glans door het gelijkspel van Ajax. We staan er goed voor.”

Van Domselaar verwacht een moeizaam duel, omdat de Alkmaarders met een beetje geluk nog bij de bovenste ploegen kunnen komen. “Nog twee duels en dan gaan we de play-offs in”, vervolgt ze. “Als je ziet hoe we ons hebben ontwikkeld sinds het begin van het seizoen, dan is dat zeker knap. We moeten het nu door trekken, te beginnen tegen Alkmaar. Dat wordt niet gemakkelijk. Vorige keer hadden we het lastig. We moeten ze zeker niet onderschatten, maar ik denk als wij ons eigen spel kunnen spelen dan stappen we vrijdag met een overwinning van het veld en blijven we koploper”, aldus Van Domselaar.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op