Conference League

Samenvatting FK Cukaricki - Racing Union seizoen 2022-2023 (4-0)

FK Cukaricki heeft donderdagavond opnieuw gewonnen van Racing FC Union. In Servië werd het 4-0 voor de thuisploeg. Doordat FK Cukaricki in Luxemburg al met 4-1 had gewonnen, heeft het zich geplaatst voor de derde kwalificatieronde. Hierin is FC Twente de tegenstander. De wedstrijden worden gespeeld op 4 en 11 augustus.

In het stadion van FK Curaricki werd in de 39e minuut de ban gebroken. Spits Muhammed Badammosi profiteerde na een fout achterin bij Racing FC Union. Twee minuten later scoorde de spits opnieuw, ditmaal uit een corner. Met de 2-0 stand op het scorebord gingen de spelers rusten.

Na de rust scoorden de Serven nog tweemaal. Ivanovic en invaller Spasojevic zorgden ervoor dat de wedstrijd eindigde in 4-0. Aankomende donderdag gaat FC Twente afreizen naar Servië voor de heenwedstrijd tegen FK Cukaricki. De wedstrijd gaat in het stadion van Partizan Belgrado plaatsvinden, wat plaats biedt voor 30.000 toeschouwers. FC Twente mag 1.000 supporters meenemen.