Beoordeel de spelers met een cijfer na de blamage tegen Sparta

FC Twente heeft zichzelf zondag een slechte dienst bewezen door met slechts een punt terug te keren uit Rotterdam. De Tukkers stonden in de rust op een 0-1 voorsprong met de wetenschap dat Sparta de tweede helft moest zien te overleven met tien man na de rode kaart van Bakari. Tien minuten na rust stond het plotseling 2-1 voor de Spartanen die twee keer scoorden uit een strafschop.

Net als tegen NEC en Excelsior liep de ploeg van Joseph Oosting weer achter de feiten aan. De 1-3 achterstand tegen NEC werd uiteindelijk omgebogen naar een 3-3 gelijkspel, de 0-2 achterstand tegen Excelsior naar een 4-2 overwinning en tegen Sparta werd de nederlaag nipt voorkomen door de gelijkmaker in blessuretijd. Hoewel de ploeg met een punt een nederlaag wist te voorkomen, overheerste de onvrede bij de spelers. Wie van hen haalde een voldoende en wie zakte er door de man? Tijd om je cijfers door te geven.