Eerste elftal

Speeldatum voor kraker PSV - FC Twente in de KNVB beker bekendgemaakt

Speeldatum voor kraker PSV - FC Twente in de KNVB beker bekendgemaakt

FC Twente gaat het in de tweede ronde van de KNVB Beker opnemen tegen PSV Eindhoven. Het is direct een zware opgave voor De Tukkers om al in de tweede ronde af te reizen naar de huidige koploper van de eredivisie. De wedstrijd zal live uitgezonden worden op ESPN en wordt gespeeld op donderdag 21 december om 21.00.

FC Twente was in de eerste ronde van de KNVB beker nog vrijgesteld. In de tweede ronde gaan De Tukkers op bezoek naar het Philips Stadion. Het duel wordt gespeeld op 21 december, waarmee het direct het laatste duel zal zijn voordat de winterstop officieel van start gaat.

De tegenstander van FC Twente is enorm goed begonnen aan het seizoen. Na 11 gespeelde wedstrijden, heeft de ploeg van Peter Bosz nog geen enkel puntverlies geleden. PSV staat zeven punten los op nummer 2 AZ Alkmaar, dat net zoals FC Twente 26 punten heeft verzameld na 11 wedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties