FC Twente Nieuws

FC Twente bindt wederom jeugdspeler aan zich: "Stap dichterbij mijn doel"

FC Twente bindt wederom jeugdspeler aan zich: "Stap dichterbij mijn doel"

In navolging van Thijs van Leeuwen en Jesse Bosch heeft FC Twente ook Omid Musawi, speler van FC Twente Onder 17, aan zich kunnen binden. Donderdagmiddag tekende de 16-jarige speler een contract in het bijzijn van Hoofd Opleidingen Michel Jansen, zijn ouders en familieleden het contract.

Op zijn tiende kwam Musawi terecht bij de FC Twente Voetbalacademie. “Ik kwam over van AGOVV en ben als eerstejaars D-speler in de jeugdopleiding begonnen”, vertelt de uit Afghanistan afkomstige speler op de website van FC Twente. “Sinds tien jaar woon ik in Nederland."

[google]Komend seizoen zal Musawi uitkomen voor FC Twente Onder 17. “Ik ben er heel trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Om als voetballer te slagen, moet je er wat voor over hebben en dat ik nu dit contract heb mogen tekenen maakt me heel blij", vervolgt hij.

Komend seizoen wordt het tweede jaar bij de Onder 17 voor Musawi. "Afgelopen seizoen maakte ik de overstap naar Onder 17 en dat was in het begin best zwaar. In die periode heb ik veel aan mijn trainer (Sjors Ultee red.) gehad. Dat we afgelopen seizoen met het team naar de Eredivisie promoveerden was extra mooi. Mijn droom is om ooit in De Grolsch Veste te voetballen, dit is nog maar een tussenstation, maar brengt me wel weer een stapje dichterbij mijn doel", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties