FC Twente Nieuws

FC Twente wil schriftelijke verklaring van Denilho voor afronden transfer

FC Twente wil schriftelijke verklaring van Denilho voor afronden transfer

FC Twente heeft nog altijd goede hoop om Denilho Cleonise vast te leggen. De club heeft de 19-jarige aanvaller een contractvoorstel gedaan, maar vooralsnog staat er geen handtekening onder het contract. Voordat de deal kan worden afgerond wil FC Twente namelijk eerst een andere handtekening van kamp Denilho.

Denilho stond tot 1 juli onder contract bij het Italiaanse Genoa CFC en is inmiddels transfervrij. Toch is FC Twente uiterst zorgvuldig en wil het van de speler een verklaring op schrift dat de Italiaanse club nergens recht meer op heeft mocht FC Twente hem contracteren.

De verwachting is dat deze verklaring vandaag wordt overhandigd aan FC Twente, waarna de transfer eindelijk kan worden afgerond. Met Denilho lijkt FC Twente de aanval compleet te hebben voor het eerste deel van het seizoen, zo valt op te maken uit de woorden van Ron Jans.

Denilho moet de opvolger worden van de zwaargeblesseerde Lukoki die vlak na aankomst bij FC Twente zijn kruisband scheurde. De kans bestaat ook dat Menig één dezer dagen vertrekt. De trainer laat weten dat er voor de linksbuiten in eerste instantie geen vervanger zal worden gehaald.

[google]

Misidjan is op zijn weg terug en met hem erbij heeft Jans de beschikking over de vleugelspelers Van Leeuwen, Denilho, Rots en Misidjan. In noodgevallen kunnen ook Ilic en Ugalde in worden gezet aan de buitenkant. Ook kan Jahnoah Markelo van de academie hier worden ingezet. Hij draait al enige tijd mee bij het eerste en maakte ook afgelopen zaterdag speelminuten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties