Jong FC Twente

Friday maakt eerste treffer in het shirt van FC Twente in Reservecompetitie

Jong FC Twente nam het maandagavond met Oussama Assaidi en Fred Friday op tegen Jong Willem II. Op het trainingscentrum in Hengelo eindigde het competitietreffen in een 4-1 overwinning voor FC Twente. De doelpunten kwamen op naam van Fernandes, Friday, Zerrouki en Maria.

Het tweetal Assaidi en Friday viel afgelopen vrijdag nog in tijdens de met 3-0 gewonnen uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam. In tegenstelling tot die wedstrijd wist Fred Friday deze keer wel het net te vinden. De spits scoorde voor rust de 2-1.

Friday als Assaidi kregen elk 45 minuten speeltijd en bleven na de rust achter in de kleedkamer. De vervangers waren Van de Schepop en Laukart. Ook zonder beide heren wist de ploeg van Theo ten Caat de overwinning binnen te slepen. Zerrouki zorgde in de 77e minuut voor de 3-1 en in de 84e minuut scoorde Maria de allesbeslissende 4-1.

Door de overwinning blijft Jong FC Twente ongeslagen in de kampioenspoule van de Reservecompetitie Betaald Voetbal met zes punten uit twee wedstrijden. De eerste wedstrijd werd drie weken geleden knap gewonnen op bezoek bij Jong Feyenoord.