Jans onder de indruk: "Beste speler waarmee ik samen heb gewerkt"

FC Twente heeft vandaag haar tweede overwinning in 2017 geboekt. De club uit Enschede was met 1-2 te sterk voor PEC Zwolle in het Ijsseldelta stadion. De score had wellicht anders kunnen uitlopen wanneer PEC Zwolle wat zuiniger was omgegaan met de kansen.

[google]"We verliezen niet van FC Twente, maar van onszelf", begint de trainer van PEC Zwolle het gesprek met FOX Sports. De eerste helft was het een hele leuke wedstrijd met veel kansen. In de tweede helft heb je 40 minuten een man meer en dan maak je een enorme fout waardoor zij op voorsprong komen. Daarna was het voor ons proberen. We hebben veel kansen gecreëerd en dan maak je er uiteindelijk maar een. Danny Holla had bijvoorbeeld wel een hattrick kunnen maken.

Jans was verder onder de indruk van Oussama Assaidi. "Het is mooi dat hij weer terug is. Hij is een van de beste en fijnste spelers waarmee ik ooit samen heb gewerkt. De oefenmeester had de beschikking over Assaidi in het seizoen 2010/2011 en 2011/2012 toen hij hoofdtrainer was bij SC Heerenveen.