Nieuws

Afscheid Bryan Ruiz bij FC Twente - Fulham

Afscheid Bryan Ruiz bij FC Twente - Fulham

FC Twente neemt op 1 december officieel afscheid van de naar Fulham vertrokken Bryan Ruiz. De Tukkers ontvangen Fulham op die dag in de Grolsch Veste.

Hoewel Ruiz Europees niet speelgerechtigd is voor Fulham reist hij toch mee naar Enschede. "Het zal een speciaal moment worden. Ik heb het naar mijn zijn in Engeland, maar ik mis mijn vrienden in Twente zeker. Ik kijk er naar uit om volgende week weer even terug te zijn in De Grolsch Veste. Erg bijzonder", laat Ruiz weten op de clubsite van FC Twente.

Ruiz zit de afgelopen weken eigenlijk steevast op de bank bij Fulham. De Engelse club kan zich op bezoek in Enschede zeker stellen van een plek in de volgende ronde van de Europa League. FC Twente is al zeker van een plek bij de laatste 32.

Op dit moment zijn er 21.500 kaarten verkocht voor het duel. Alle reden voor iedereen, die nog geen kaart heeft, om toch te komen. Bryan Ruiz verdient bij z'n afscheid een vol stadion!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties