Nieuws

Ajax directeur: 'Zivkovic en Viergever niet naar Twente'

Ajax directeur: 'Zivkovic en Viergever niet naar Twente'

[google]Ajax ontkent de geruchten dat het Viergever aan zou hebben geboden bij FC Twente. Dit zou zij gebeurd is gesprekken over de aan Willem II verhuurde spits Zivkovic. Daar zit de 19-jarige aanvaller op de tribune en FC Twente zou hem graag aan de selectie toe willen voegen. Toch ontkent Marc Overmars, technisch directeur van Ajax, dat Zivkovic naar FC Twente gaat. Ook het gerucht dat Viergever zou zijn aangeboden bij de Tukker ontkent hij.

Gisteren maakte ook Willem II trainer Jurgen Streppel al duidelijk dat Zivkovic gewoon tot de selectie van Willem II hoort. "Hij is nog steeds onderdeel van ons, en op het moment dat hij presteert en het heel goed doet en zijn ding doet is hij gewoon onderdeel van onze selectie", aldus Streppel in gesprek met Voetbal Inside.

Mocht FC Twente nog een nieuwe spits willen dan zal het dus wederom verder moeten kijken. De eerste keus Ogbeche tekende eerder deze week bij Willem II.


[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties