Nieuws

Bernard Parker overtuigd van slagen Ntuli bij FC Twente

Bernard Parker overtuigd van slagen Ntuli bij FC Twente

Nana Ntuli is na Bernard Parker de tweede Zuid-Afrikaan in dienst van FC Twente. Het 18-jarige toptalent tekende in februari een contract voor vijf seizoenen en de verwachtingen zijn hooggespannen. Ook Bernard Parker, die nauw contact heeft met Ntuli, verwacht veel van zijn jonge landgenoot.

"Als je kijkt naar alle Zuid-Afrikaanse spelers die het gemaakt hebben in Europa, zijn ze allemaal op jonge leeftijd vertrokken", begint Parker tegenover KickOff Magazine. "Clubs zijn met spelers als ik, die al uit waren gekomen voor Zuid-Afrika, niet geduldig genoeg."

[google]Met het bovenstaande in het achterhoofd is Parker overtuigd dat Ntuli het kan gaan maken bij FC Twente. "Ik heb de familie die me destijds op heeft gevangen gevraagd om Ntuli op te nemen omdat ik sterk in hem geloof. Op dit moment verblijft hij ook bij diezelfde familie. We hebben onderling contact via Facebook en WhatsApp en vertel hem wat hij moet doen op te slagen bij FC Twente."

"De vader van het huishouden heeft me verteld dat Nana het heel goed doet", vervolgt Parker. "Ik heb hem zien spelen en ik denk dat hij het kan gaan maken. Ik ben ervan overtuigd dat hij snel uit zal gaan komen voor het nationale elftal van Zuid-Afrika. Bij FC Twente heeft hij een contract voor vijf jaar. Geef hem twee jaar en dan zal zal hij door zijn gebroken in het eerste van FC Twente."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties