Nieuws

Buysse zet in op nieuwe kans

Buysse zet in op nieuwe kans

Bart Buysse leek in december FC Twente via een achterpoortje te verlaten. Na het ontslag van Co Adriaanse ziet de Belgische verdediger het weer zitten in Enschede. Buysse wil van de Tukkers weten waar hij aan toe is.

In december gaf Buysse zijn manager de opdracht uit te kijken naar een nieuwe club, nu spreekt de Belgische linksachter andere taal. "De bal ligt in het kamp van Twente. Ik wil binnenkort weten wat de club met mij van plan is. Ik zie het zitten om in Enschede te blijven, ik zou me graag bewijzen bij de nieuwe trainer."

Steve McClaren nam onlangs het roer over van Co Adriaanse, dat was geen slecht nieuws voor Buysse. "Als Adriaanse was gebleven, was het voor mij gedaan bij Twente. Met de komst van de nieuwe trainer hoop ik op een nieuwe kans."

Gelukkig in Enschede
Buysse's manager mag het wat rustiger aan doen. "Ik ben niet meer actief op zoek naar een nieuwe club. Als ik bij Twente vertrek, zou dat met pijn in het hart zijn. Twente is een fantastische club, ik ben hier gelukkig en mijn vriendin werkt hier. Ik ben niet van plan om zomaar te vertrekken, het totaalplaatje moet kloppen."

Vorige zomer trok de Belgische kampioen aan de mouw van de ex-verdediger van Zulte Waregem, ook deze winter klopten de Limburgers aan bij Twente. "Genk heeft in december naar mij geïnformeerd, maar meer ook niet. Twente wilde me alleen voor zes maanden verhuren, dat zag Genk niet zitten. Nu Genk Tshimanga heeft gekocht, verwacht ik niets meer uit die hoek."


Gesprek met bestuur en trainer

Ondertussen haalde Francky Dury Franck Berrier al terug naar Zulte Waregem. Misschien denkt Dury ook aan een terugkeer van Buysse? "Daar weet ik niets van. Zulte Waregem is nu niet aan de orde. Ik hoop op een nieuwe kans bij Twente. Waarschijnlijk zit ik deze week samen met het bestuur en de trainer om over mijn toekomst te praten. Ik wil snel duidelijkheid."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties