Nieuws

Cabral mikt op carrière als international

Cabral mikt op carrière als international

Volgens De Telegraaf werd Jerson Cabral jaren terug al benaderd om uit te komen voor het nationale team van Kaapverdië en nu lijkt het er eindelijk van te komen. De vleugelaanvaller hoopt op korte termijn in actie te komen voor het Afrikaanse land.

[google]Momenteel worden de laatste formaliteiten afgerond. "Ik ben ermee bezig om mijn papieren in orde te maken en een paspoort te krijgen”, aldus de aanvaller van FC Twente tegenover eerder genoemde krant. "Ik zit wat dat betreft inmiddels wel in de laatste fase, denk ik. Als alles geregeld is zal er wel weer contact komen. Dan is het aan hen om mij op te roepen, als ze mij goed genoeg vinden."

De vader van Cabral is geboren in Kaapverdië, waardoor hij in aanmerking komt voor de Kaapverdiaanse nationaliteit. Twee jaar terug deed zijn vaderland voor het eerst mee aan de Afrika Cup en wist toen de kwartfinale te halen. Momenteel is het land nog in de race voor deelname aan het WK 2018 in Rusland. "Ze zitten dus in de lift”, besluit Cabral.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties