Nieuws

Chadli wederom gelinkt aan AS Roma, Everton verlegt interesse

Chadli wederom gelinkt aan AS Roma, Everton verlegt interesse

Na de interesse van het Turkse Galatasaray wordt nu ook AS Roma weer gelinkt aan Nacer Chadli. De club die al eerder werd gelinkt aan Chadli, zou een bedrag van 7 miljoen over hebben voor de ster van FC Twente. Hiermee lijken de Italianen niet ver te komen aangezien het contract van Chadli nog 1,5 jaar doorloopt en de Turken reeds 10 miljoen ever hebben voor de Belg.


Chadli zelf hoeft ook niet weg. Hij wuifde de interesse van Galatasaray weg en herhaalde nogmaals: "Ik wil graag kampioen worden met FC Twente". Het lijkt er dan ook op dat de geïnteresseerde clubs moeten wachten tot komende zomer. Echter zal Chadli deze winter wel overstag gaan voor een transfer naar een grote club in Europa. Deze hebben zich vooralsnog niet gemeld voor de aanvaller.

Everton verlegt interesse naar Frans talent

Everton, dat in Chadli de opvolger zag van de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende Marouane Fellaini, lijkt de interesse in Chadli te hebben verlegd naar Etienne Capoue. De aanvallende middenvelder komt uit voor het Franse Toulouse.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties