Nieuws

Dijkhuizen over interesse in Mokotjo: "Ik reageer niet op namen"

Dijkhuizen over interesse in Mokotjo: "Ik reageer niet op namen"

Marinus Dijkhuizen werd vandaag gepresenteerd als de nieuwe manager van Brentford FC. De trainer, die afgelopen seizoen knap Excelsior in de Eredivisie hield, geeft aan dat zijn club zeker nieuwe spelers zal gaan halen.

[google]De interesse in Mokotjo wil Dijkhuizen niet bevestigen. "Ik reageer niet op namen", zegt hij tegen FOX Sports. "Het klopt wel dat Brentford spelers uit het buitenland zal gaan halen. Ze zijn hier erg gecharmeerd van invloeden van buitenaf, die on-Engels zijn en echt wat kunnen toevoegen aan de kwaliteiten van het elftal. De derde en tweede Bundesliga houden ze goed in de gaten, bijvoorbeeld. De Eredivisie ook, maar het is niet zo dat ik spelers van Excelsior ga meenemen. Er gaat echter wel wat gebeuren."

Eerder vandaag meldden bronnen aan Voetbal International dat Mokotjo in verregaande onderhandelingen is met Brentford. FC Twente kan het geld van de transfersom goed gebruiken om de financiële zorgen te verlichten.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties