Nieuws

Domper voor Twente: Ogbeche naar directe concurrent

Domper voor Twente: Ogbeche naar directe concurrent

FC Twente hoeft niet langer te hopen op de komst van sc Cambuur spits Ogbeche. De clubtopscorer wordt al enkele weken gelinkt aan FC Twente, maar dat kan niets tot Hakim Ziyech is verkocht. Vandaag werd ook FC Utrecht gelinkt aan de 31-jarige spits, maar zojuist is bekend geworden dat Ogbeche de overstap maakt naar een andere directe concurrent, Willem II.

[google]In Tilburg tekende Ogbeche een contract voor 2,5 jaar. Cambuur Leeuwarden wilde de spits in eerste instantie niet laten gaan, maar de aanvaller had een clausule in zijn contract met een minimale transfersom. Hieraan kon Willem II voldoen.

"SC Cambuur is de afgelopen weken tot het uiterste gegaan om de Nigeriaan in Leeuwarden te houden, maar financieel gezien was dit echter onmogelijk. De spits heeft een clausule in zijn contract staan en Willem II was bereid om die, samen met zijn salariseisen, te voldoen", aldus de reactie op de clubwebsite.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties