Nieuws

Extra concurrentie in strijd om Ogbeche

Extra concurrentie in strijd om Ogbeche

Mocht Hakim Ziyech worden verkocht en er geld over zijn voor versterkingen dan is sc Cambuur aanvaller Ogbeche één van de namen die hoog op het lijstje staat van Ted van Leeuwen. De clubtopscorer van de Friezen scoorde dit seizoen al negen keer waarvan geen enkele vanaf 11 meter. Een spits met een dergelijk neusje voor de goal zou bij FC Twente niet misstaan in de strijd tegen de nacompetitie-plekken.

[google]Toch is FC Twente niet de enige Eredivisieclub die de spits op de korrel heeft. Ook de tegenstander van aanstaande zondag heeft te kennen gegeven Ogbeche hoog op het lijstje te hebben staan. Net als FC Twente moet ook FC Utrecht eerst verkopen. Ogbeche wordt als de ideale vervanger gezien van Haller die zeer waarschijnlijk deze winter vertrekt.

Mocht het tot het punt komen dat Ogbeche moet kiezen dan zal FC Twente een kleine voorsprong hebben. Bij FC Utrecht is Booymans de beoogde nieuwe spits als Haller vertrekt. Bij FC Twente zal hij per direct de nieuwe aanvalsleider gaan worden.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties