Nieuws

FC Twente staat voor nieuwe mijlpaal

FC Twente staat voor nieuwe mijlpaal

FC Twente speelt vanavond in de eigen Grolsch Veste tegen sc Cambuur. De Leeuwarders verloren alle zes de wedstrijden na de winterstop. Reden voor Cambuur trainer Henk de Jong om zijn contract in te leveren. Vanavond zit zijn opvolger Marcel Keizer voor het eerst op de bank bij de Friezen. De Tukker gaan de confrontatie met meer vertrouwen tegemoet, want de ploeg van René Hake is alweer drie wedstrijden ongeslagen in de Eredivisie.

[google]Voor FC Twente zit er een extra tintje aan de wedstrijd. Bij winst kan het op negen punten komen van de degradatie play-off plekken, en bij winst heeft FC Twente een nieuwe mijlpaal te pakken. Tot nu toe staat de teller op 749 overwinningen in de Eredivisie. Bij winst op Cambuur komt deze op het imposante aantal van 750. Alleen PSV, Ajax en Feyenoord gingen FC Twente voor.

De voortekenen zijn goed. FC Twente verloor in het verleden slechts één keer van Cambuur. Dit was in 1993. Sindsdien won FC Twente zeven keer en speelde het vier keer gelijk. De wedstrijd wordt vanavond afgetrapt om 20:45 uur.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties