Nieuws

FC Twente wil cultuurbewaker Brama terughalen

FC Twente wil cultuurbewaker Brama terughalen

Ted van Leeuwen is deze winter enkel en alleen op zoek naar spelers met ervaring, hetgeen node werd gemist tijdens de eerste seizoenshelft. De technisch directeur wil maar liefst drie spelers aan de selectie toevoegen die de klappen van de zweep kennen in de Eredivisie. Hierbij is het uitgekomen bij een middenvelder die de hoogtij dagen meemaakte bij FC Twente en onder meer in 2010 kampioen werd.

enschede-053-tukker-lifeWe hebben het natuurlijk over Wout Brama, de laatste cultuurbewaker die de club in 2014 transfervrij verliet. De ondertussen 29-jarige middenvelder wilde het avontuur aangaan in het buitenland, maar interessante clubs bleven uit. PEC Zwolle pikte hem op toen Schreuder liet weten hem niet nodig te hebben bij FC Twente.

Brama heeft bij de Zwollenaren nog een contract tot medio 2017, maar zou de club tussentijds kunnen verlaten door een clausule in zijn contract. Hierdoor zou hij hoog op het verlanglijstje staan van FC Twente aldus Leon ten Voorde van de Tubantia.

Stelling: Ik zie Wout Brama graag terugkeren bij FC Twente.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties