Nieuws

Geen kaartverkoop Krakow uit

Geen kaartverkoop Krakow uit

FC Twente adviseert haar supporters en sponsoren niet naar Wisla Krakow af te reizen voor het laatste groepsduel in de Europa League. Daarom zal er ook geen kaartverkoop plaatsvinden voor het uitduel dat gepland staat op woensdag 14 december. FC Twente betreurt het deze beslissing te moeten nemen.

Incident bij thuisduel
Bij het thuisduel tussen FC Twente en Wisla Krakow op 29 september jl. is een groep supporters van de Poolse club ten onrechte de toegang tot De Grolsch Veste geweigerd, waardoor een deel van deze groep supporters de wedstrijd niet heeft kunnen volgen. Een vervelende situatie die FC Twente betreurt.

FC Twente heeft contact opgenomen met Wisla Krakow en een voorstel gedaan om de gedupeerde supporters te compenseren. Helaas is hierover nog geen overeenstemming bereikt.

Dreigementen
Eugenio Porcu, Manager Operationele Zaken: “Door het incident zijn er irritaties ontstaan bij onder meer supporters van Wisla en dit heeft zich geuit in dreigementen aan de club. FC Twente vindt de dreigementen van dien aard dat zij geen verantwoordelijkheid kan nemen voor de veiligheid van de eigen supporters. Daarom adviseert FC Twente haar supporters de wedstrijd niet te bezoeken. FC Twente betreurt deze situatie.”

FC Twente hoopt de komende periode tot een oplossing te komen met Wisla Krakow , zodat de de gedupeerde Poolse supporters alsnog een passende compensatie kan worden geboden. Mocht er vóór 14 december alsnog een oplossing worden gevonden, blijft het advies van kracht.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties