Nieuws

Guidetti levert 1 miljoen Euro op

Guidetti levert 1 miljoen Euro op

John Guidetti komt definitief niet meer naar FC Twente. De spits zette maandag zijn contract onder een nieuw, driejarig contract bij Manchester City.
Guidetti tekende eerder nog een contract bij FC Twente, maar liet al snel weten toch niet over te willen stappen naar Enschede. De jonge spits zei dat zijn contract niet rechtsgeldig was en sloot zich aan bij de selectie van Manchester City. Daar overtuigde hij trainer Roberto Mancini van zijn kunnen.

"Na over enkele goede alternatieven te hebben nagedacht, heeft John toch voor City gekozen", aldus Per Jonsson, agent van Guidetti, tegenover Aftonbladet. "De concurrentiestrijd aangaan bij Manchester City is alles waar John nu mee bezig is."

De negentienjarige Guidetti zelf is erg blij met zijn langere verblijf in Manchester. "Voor mij is het heel erg belangrijk dat een grote en goede manager zich inzet voor mijn ontwikkeling als speler. En wanneer hij dat doet, kan je niks anders doen dan luisteren."

Guidetti is niet bang voor een bijrol bij Man City. "De club zal een recordaantal aan wedstrijden spelen het komende seizoen en ik weet zeker dat mijn kans zal komen. Ik ben klaar om die kans te pakken. We zijn op een goede manier tot een akkoord gekomen en ik zal harder werken dan ooit zodat ik me hier kan ontwikkelen als speler bij deze fantastische club met al zijn fantastische spelers en de geweldige fans."

Volgens de Daily Mail zijn FC Twente en Manchester City het eens geworden over een transfersom van rond de 1 miljoen Euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties