Nieuws

Gutiérrez hervat training Chileens elftal

Gutiérrez hervat training Chileens elftal

De middenvelder van FC Twente raakte eerder deze week geblesseerd aan zijn knie ter voorbereiding op het WK in Brazilie. De blessure leek ernstig te zijn en Gutiérrez werd in het ziekenhuis onderzocht. Zo vlak voor het WK was het even schrikken voor de middenvelder. Gelukkig lijkt de kwetsuur mee te vallen en hoeft de Chileen het WK niet te missen.

Gutiérrez:"Ik heb niets ernstigs".

Dit maakte de speler van FC Twente zelf bekend op zijn twitteraccount: "Even ter verduidelijking, ik heb niets ernstigs met mijn knie. Alleen een beetje ongemak dat afkomstig is van een maand geleden, maar ik kan nog steeds normaal trainen!". Goed nieuws voor de middenvelder die verzekerd lijkt van een basisplek in de Chileense formatie.

[google]De Zuid-Amerikaanse ploeg is in voorbereiding op het WK in Brazilië, waar het is ingedeeld in de poule met Nederland, Spanje en Australië.

Win kaartjes voor afscheidswedstrijd Sander Boschker

Twente Insite verloot 3 kaartjes voor de afscheidswedstrijd van Sander Boschker. Wil jij Sander Boschker vanaf de eerste rij uitzwaaien? KLIK DAN HIER om mee te doen![nederbet][ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties