Nieuws

Hake baalt van Ogbeche: "Shit! Die hadden we graag willen hebben"

Hake baalt van Ogbeche: "Shit! Die hadden we graag willen hebben"

Vanmiddag werd bekend gemaakt dat Ogbeche per direct vertrekt van Cambuur naar Willem II. De clubtopscorer van de Friezen stond ook in de belangstelling van FC Twente dat hem graag had toegevoegd aan de selectie. Concreet konden de Tukkers helaas niet worden want dan zou eerst Hakim Ziyech moeten worden verkocht, en ook dan was er nog geen zekerheid of er voldoende geld was om de transfersom af te kopen.

Dat de interesse in Ogbeche geen loze geruchten waren werd vanavond bevestig door René Hake. Foxsports sprak met de trainer voor aanvang van NEC - FC Twente. Hij kreeg de vraag wat hij dacht toen hij hoorde van de overstap. "Shit!", was het duidelijke antwoord van Hake. "Dat is jammer want die hadden we er graag bij gehad. Het is nu afwachten. Zoals we al vaker gezegd hebben gaat het erom dat we transfers moeten doen om spelers te kunnen halen. We hebben nog een transfer nodig voor we iets kunnen doen", besluit Hake.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties