Nieuws

Hake over Zawada: "Niet geringschattend over doen"

Hake over Zawada: "Niet geringschattend over doen"

FC Twente sloot gisteren de balans af met één inkomende en geen enkele uitgaande transfer. Hakim Ziyech heeft besloten het seizoen af te maken in Enschede en FC Twente deed een succesvolle poging een extra spits toe te voegen aan de selectie. Oskar Zawada komt de selectie van René Hake minimaal een half seizoen versterken. Mocht hij bevallen dan heeft FC Twente de optie hem nog een extra seizoen te huren. René Hake is blij met zijn nieuwe aanwinst.

[google]"Ik heb hem vorig jaar zien spelen in een jeugdinterland tussen Polen en Duitsland en toen deed hij het prima", zo zegt Hake in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia. "We hoeven hier in Nederland niet geringschattend te doen over de Poolse jeugdselecties, want ze hebben het daar al jaren heel goed voor elkaar."

"Oskar is een speler met potentie. Een talentvolle speler die al een paar keer bij Wolfsburg bij het eerste op de bank heeft gezeten en dan kun je wel iets. Iedereen weet hoe moordend de concurrentie daar is", besluit de oefenmeester.

Bij Wolfsburg moet Zawada naast Bas Dost ook nog eens Kruse, Schürlle, Bendtner en Bruno Henrique voor zich dulden.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties