Nieuws

Heraclieden in belangstelling FC Twente

Heraclieden in belangstelling FC Twente

Heracles Almelo-vleugelverdediger Tim Breukers staat in de belangstelling van SC Heerenveen, FC Groningen en FC Twente. Het contract van de 24-jarige rechtsback bij Heracles loopt in de zomer af, waardoor hij transfervrij kan vertrekken.

Oldenzaler Breukers, die nooit in de jeugd van een betaald voetbalclub speelde, maakte in 2007 de overstap van amateurclub Quick ’20 naar Heracles. Bij de Almelose club is hij sinds 2008 een vaste waarde. FC Groningen en SC Heerenveen volgden hem al een tijdje, FC Twente is daar sinds kort bij gekomen.

Heracles Almelo gaat proberen Breukers te behouden, maar wil dat niet tegen elke prijs doen. Met de jonge en getalenteerde Mike te Wierik hebben de Almeloërs een goed alternatief voor de rechtsbackpositie.


Naast Breukers heeft FC Twente ook interesse in Heracles middenvelder Lerin Duarte. De jonge controlerende middenvelder kwam afgelopen zomer over van Sparta en is nu al één van de smaakmakers van de Almeloërs. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2014.

Voor dit jaargang waren er in het hele bestaan van FC Twente slechts twee spelers die ooit de overstap van Heracles naar FC Twente maakten, Flip Stapper en natuurlijk mister FC Twente Epi Drost. Mocht FC Twente er in slagen de bovenstaande twee deze zomer aan te trekken dan heeft het in een half jaar tijd drie spelers aan dit gevoelige rijtje toegevoegd aangezien aanvaller Plet afgelopen winterstop ook al de overstap maakte naar Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties