Nieuws

"Het gaat heel goed, ik ben blij dat ik alweer mag sporten."

"Het gaat heel goed, ik ben blij dat ik alweer mag sporten."

De laatste weken waren de ogen van de Tukkers massaal gericht op huurling Stefan Thesker. Er werd bij hem een tumor gevonden die zijn wereld op zijn kop zette. Inmiddels is hij eraan geopereerd en helemaal schoon verklaard. Hij zal rustig gaan beginnen met trainen, al zal het nog wel even duren tot hij echt weer in actie komt op het voetbalveld.

"Je denkt altijd: Dat kan toch niet. Ik voel niets, ik heb geen pijn. Dus dan denk je eigenlijk wel van: Mij kan het niet gebeuren, maar het was zeer duidelijk dat het wel zo was. En dan denk je er binnen twee minuten ineens heel anders over." aldus Stefan Thesker in gesprek met FC Twente TV. Zijn arts gaf aan dat het echt om zijn leven ging, en dat de voetballer het daarom niet moest onderschatten.

[google] "Vijf dagen lang heb ik wel even liggen denken aan dingen die niet zo mooi zijn. Er is een kans dat het ooit nog terugkomt, maar ik heb nu geen behandeling of chemo nodig." vervolgt Thesker, die op aanraden van familie een dag na de diagnose gewoon meespeelde in de wedstrijd tegen FC Utrecht. "Uiteindelijk was ik heel blij dat ik heb gespeeld."

Kort voor de wedstrijd heeft Stefan Thesker in de kleedkamer de slechte boodschap medegedeeld aan zijn teamgenoten. "Uiteindelijk was het heel mooi en ze gingen dingen expres voor mij doen. Het was gewoon een hele mooie wedstrijd." Momenteel houdt Thesker zich vooral bezig met lopen en krachttraining. "Het gaat heel goed, ik ben blij dat ik alweer mag sporten." besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties