Nieuws

Hölscher over rampjaar: "Was niet fit, moe en altijd kapot"

Hölscher over rampjaar: "Was niet fit, moe en altijd kapot"

Vanavond speelt FC Twente de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen 2014-2015. Bij de wedstrijdselectie zit Tim Hölscher die dit seizoen een nieuwe kans krijgt van Alfred Schreuder. De trainer is zeer gecharmeerd van de Duitser die het afgelopen seizoen wegens tegenslagen niet verder kwam dan Jong FC Twente. Tegenover het Duitse WN deed Hölscher zijn verhaal.

"Ik had aan het begin van het seizoen 2013-2014 een ontstoken lever. Ik was tijdens het trainingskamp niet fit, altijd moe en altijd kapot. Dat was de hoofdreden dat ik het afgelopen seizoen niet echt 100% fit was."

"Ook speelden er privé een aantal zaken waardoor ik me niet 100% kon concerteren op het voetbal. Natuurlijk wil je het niet meemaken, maar je weet dat er ergens een mindere periode komt. Je moet je er weer uitvechten om sterker terug te keren."

[google]En dat deed Hölscher. Hij maakte een goede voorbereiding mee en scoorde hierin maar liefst zeven doelpunten. Van Alfred Schreuder heeft hij dan ook de toezegging gekregen dat hij behoort tot de eerste selectie. "De trainer heeft me aangegeven dat ik nu vast bij het eerste van FC Twente zit. Als er spelers wegvallen is er een kans om je in het elftal te spelen. Op deze manier kan ik me weer in de kijker spelen."

Op welke positie de trainer hem opstelt maakt Hölscher weinig uit. Van origine is de 19-jarige een '10', maar hij kan ook als buitenspeler uit de voeten. "Ik ben flexibel. Ik voel me op het moment goed en daar moet ik op voortborduren", besluit Hölscher.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties