Nieuws

TD SC Cambuur houdt kaken stijf op elkaar omtrent Ogbeche

TD SC Cambuur houdt kaken stijf op elkaar omtrent Ogbeche

Zodra er geld vrij is om zelf te investeren, wil FC Twente nog altijd het liefst Bartholomew Ogbeche strikken voor de spitspositie. Naar alle waarschijnlijkheid zal Renato Tapia naar Feyenoord vertrekken voor een bedrag van €2,5 miljoen. Steeds meer geruchten doen zich de ronde over Hakim Ziyech.

enschede-053-tukker-life
De Tukkers willen €10 miljoen voor de Marokkaans international, geld dat gebruikt kan worden om de aanvalsleider van SC Cambuur naar Enschede te halen. Henry van der Vegt, technisch directeur SC Cambuur, wil tegenover het Friesch Dagblad niets prijsgeven. "Het is op dit moment beter om niets te zeggen, anders dan dat ik hoop dat deze week snel voorbij is."

Ook Van der Vegt weet dat de meeste deals worden gesloten in de laatste dag paar dagen van een transferwindow, met als hoogtepunt de laatste paar uren voor de sluiting. "Het kan snel veranderen in zo'n laatste week van de transferperiode. Het is dynamisch", besluit hij.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties